Følg Oslo lufthavn

Vueling starter flygninger mellom Oslo og Barcelona

Pressemelding   •   mai 16, 2013 15:51 CEST

Det spanske flyselskapet Vueling lanserer nå to nye ruter for nordmenn som vil til Spania. Selskapet flyr allerede mellom Stavanger og Barcelona, og utvider nå i Norge med fire ukentlige avganger mellom Oslo Lufthavn og Barcelona. I tillegg åpnes en sommerrute fra Bergen.

I løpet av sommersesongen vil Vueling tilby mer enn 72 000 billetter på sine tre ruter mellom Norge og Spania.

Vueling lanserte i dag sin nye rute mellom Oslo og middelhavsmetropolen Barcelona med fire direkteflygninger i uken. Første flygning finner sted torsdag 16. mai, og fortsetter gjennom sommeren med avganger hver mandag, torsdag, fredag og søndag. Som et resultat av dette nye tilbudet vil den katalanske hovedstaden nå være tilgjengelig fra tre forskjellige flyplasser i sommer: Stavanger, Oslo og Bergen.

Takket være Vuelings direkteforbindelse vil det bli lettere og mer praktisk å reise fra Oslo til den verdensberømte kultur-, mat- og turistmagneten Barcelona. Billetter mellom Oslo og Barcelona kan nå kjøpes fra 640 kroner en vei, inkludert avgifter, via vanlige salgskanaler som vueling.com, reisebyråer og turoperatører, mobilapper og mobilportalen mvueling.com.

- Barcelona er en populær by å reise til, og dette tror vi kan bli et populært tilbud til reiselystne nordmenn, sier pressesjef Vegar Gystad. 

- Oslo Lufthavn ønsker å markere seg sterkere som en skandinavisk hub, og da er det viktig å utvikle rutetilbudet til attraktive reisemål rundt om i verden. Derfor er vi veldig fornøyd med at Vueling nå satser friskt på Oslo Lufthavn, avslutter Gystad. 

Dager og tider:

Oslo-Barcelona

Mandag, torsdag, fredag, søndag

Avgang  1600 (lokal tid)

Ankomst  1915 (lokal tid)

Barcelona - Oslo

Mandag, torsdag, fredag, søndag

Avgang  1155 (lokal tid)

Ankomst  1525 (lokal tid)

Oslo Lufthavn AS (OSL) eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn Gardermoen. OSL er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med mer enn 22 millioner reisende og mer enn 200 000 flybevegelser per år. Oslo Lufthavn AS er et heleid datterselskap av Avinor.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar