Følg Oslo lufthavn

Slik blir shoppingen på Oslo Lufthavn i 2017

Pressemelding   •   des 10, 2015 21:00 CET

Torsdag 27. april 2017 åpner nye Oslo Lufthavn, men allerede nå kan vi fortelle hva som blir det nye shoppingtilbudet. Inn kommer blant annet et vesentlig bedret utvalg av sportstøy, en delikatesseforretning, et apotek og flere fashionkonsept som vil føre mange av verdens mest populære merker.

Totalt vil ti operatører ha ansvaret for 21 butikker, en økning fra dagens 12. Administrerende direktør i Oslo Lufthavn AS, Øyvind Hasaas, er godt fornøyd med resultatet av en lang og grundig anbudsprosess:

- Disse leverte de beste anbudene og vi er trygge på at de mange tusen reisende hos oss kommer til å bli fornøyde, sier administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Øyvind Hasaas.

En ny Æra på Oslo Lufthavn

Han kan blant annet presentere ARGs (Airport Retail Group) nye fashionkonspet Æra, som totalt vil få fem butikker. To av butikkene er for kvinner, to for menn, mens Æra Active blir en sportsbutikk som selger ledende og kjente sportsmerkeklær.

- Vi har vektlagt et bredt og variert shoppingtilbud som skal passe alle målgrupper. Helheten på Oslo Lufthavn har vært viktig for oss og vi er stolte av hva vi skal tilby når vi åpner dørene i 2017, sier Hasaas.

Norsk delikatesse og apotek

Ved siden av Æra kommer også delikatessebutikken «Fish&Berries» fra SSP (Select Service Partner), hvor man kan få kjøpt norskprodusert mat som ost, meieriprodukter, syltetøy, gravlaks, spekemat og mye annet godt.

Apotek1 kommer inn med et eget apotek i ankomsthallen og hos Rolling Luggage vil du kunne kjøpe det siste innen reiseeffekter. TRNs (Travel Retail Norway) Travel Value Fashion-butikk videreføres, og ytterligere en butikk etableres i den nye piren. Tanum blir ny bokhandel fra og med 1. januar 2017 (lenker til egen pressemelding) og Thune jewelry & watches blir leverandør av smykker og ur.

- Vi vet at det har vært etterspørsel etter et apotek hos oss, og vi er glade for at vi nå får dette på plass. Vi tror styrken vår ligger i miksen av alle butikkene som kommer, og sammen med en vesentlig styrking av serverings- og kiosktilbudet, er vi overbevist om at de reisende blir enda mer fornøyd.

I tillegg kommer Ting inn med egen interiør- og gavebutikk, mens Way Nor skal drive suvenirbutikkene. Hvem som blir leverandøren av elektronikk blir ikke klart for tidligst første kvartal 2016. 

Avinor bidrar til at rundt 50 millioner flypassasjerer kan reise til og fra selskapets 46 lufthavner på en sikker og effektiv måte. 3000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Dette inkluderer tårn og kontrollsentraler, bakketjeneste og utvikling av servicetilbud ved lufthavnene. Avinor er et statlig aksjeselskap og finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på lufthavnene.

Oslo Lufthavn AS er et heleid datterselskap av Avinor. Selskapet eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn, som er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med ca. 24 millioner reisende og mer enn 235 000 flybevegelser per år. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar