Følg Oslo lufthavn

Oslo lufthavn åpner dørene for TV-seerne igjen

Pressemelding   •   jan 23, 2018 14:01 CET

Andre sesong av TV-serien om livet på Avinor Oslo lufthavn har premiere på Viasat 4 mandag 29. januar. Det blir gjensyn med flere personer fra første sesong, med også et enda bredere dekning av alt som skjer på flyplassen.

TV-serien OSL 24-7, som gikk på Viasat 4 våren 2017, er tilbake. Første sesong ble en stor seersuksess og har gått i reprise både på TV 3 og Viasat 4, samt at alle episodene ligger ute og kan sees gratis på www.viafree.no. I snitt har hver episode vært sett av over 230 000 personer.

- Vi gleder oss til en ny sesong av OSL 24-7. Folk er svært interessert i å vite og se hva som skjer på Norges største og travleste flyplass, og den interessen gjenspeilet seg i gode seertall både lineært og på nett da første sesong ble sendt hos oss i fjor. Nå ser vi frem til en ny vår med OSL 24-7, sier kommunikasjonssjef i MTG, Line Vee Hanum.

Premiere på sesong 2 er mandag 29. januar kl. 21.30 på Viasat 4. Episodene legges også fortløpende ut på viafree.no.

Større bredde
Mastiff Entertainment produserer TV-serien og Avinor samarbeider tett med selskapet for å få til en best mulig TV-serie. Avinor har ønsket enda større bredde i TV-serien om livet på Oslo lufthavn:

- Vi var veldig fornøyde med tilbakemeldingene på den første sesongen, og ikke minst at seertallene var så gode, sier lufthavndirektør Øyvind Hasaas.

- Samtidig ønsket vi å vise frem enda mer av livet på flyplassen vår. Selv om det blir et gjensyn med flere personer og avdelinger, vet jeg at seerne også vil få et enda større innblikk i hva som kreves for å holde hjulene i gang på Norges største flyplass.

Oslo lufthavn hadde over 27 millioner passasjerer i 2017 og det er over 15 000 ansatte på flyplassen. Det gjør Oslo lufthavn til et knutepunkt av internasjonal størrelse.

- Det er om lag 100 000 personer innom Oslo lufthavn i løpet av hvert døgn. Det er på størrelse med en ganske stor norsk by. Da skjer det mye, og mange ting som vanlige passasjerer kanskje ikke får med seg på en normal reisedag.

- Jeg ser frem til å følge årets sesong og ønsker å rette en stor takk til alle ansatte og samarbeidspartnere på flyplassen som har gitt TV-teamene innpass i sin arbeidshverdag. Det forteller meg at vi er stolte av å representere arbeidsplassen vår og vise frem alt det spennende som skjer på Oslo lufthavn i det daglige, avslutter Hasaas.

Se traileren for den nye sesongen under.

-------------------------------------------------

Avinor har ansvar for de 45 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar