Følg Oslo lufthavn

Ny administrerende direktør på plass

Pressemelding   •   aug 11, 2014 16:00 CEST

Øyvind Hasaas startet i dag som administrerende direktør i Oslo Lufthavn AS.

Øyvind Hasaas har overtatt nøkkelen til sjefskontoret, og er klar til å starte i jobben som administrerende direktør.

- Nå er jeg motivert og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, og ser frem til å være med på å videreutvikle Oslo Lufthavn i en organisasjon som rommer så mange dyktige folk, sier Hasaas.

Han kommer fra stillingen som konsernsjef i REC Solar ASA. Han er siviløkonom og har bred erfaring fra Hydro og REC Group. Nå ser han frem til å ta fatt på utfordringene ved Oslo Lufthavn.

- Det er til nå gjort en fenomenal jobb med å kombinere god flyplassdrift og utbygging på Oslo Lufthavn. Det er viktig å holde denne kvaliteten oppe frem til den nye terminalen er i drift våren 2017, forteller Hasaas.

Konserndirektør i Avinor, Dag Falk-Petersen gleder seg over å ha Hasaas på plass.

- Det har vært viktig for styret i Oslo Lufthavn AS å finne en god arvtager etter Nic Nilsen, som har utviklet Oslo Lufthavn gjennom 15 år. Jeg har sterk tro på at Hasaas viderefører det gode arbeidet som er gjort til nå, og ser frem videreutviklingen av lufthavnen, sier Falk-Petersen.

Hasaas etterfølger Nic Nilsen som fortsetter som prosjektdirektør og leder for utbyggingsstyret ved Oslo Lufthavn. I tillegg skal han lede utbyggingsstyret hos Bergen Lufthavn.


Oslo Lufthavn AS er et heleid datterselskap av Avinor. Selskapet eier og driver Norges hovedflyplass, Oslo Lufthavn, som er et viktig kommunikasjonsknutepunkt i Norge med ca. 23 millioner reisende og mer enn 230 000 flybevegelser per år. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar