Følg Oslo lufthavn

Fly direkte til Las Vegas med Norwegian

Pressemelding   •   mar 23, 2016 09:01 CET

Fra og med 1. november vil Norwegian fly direkte mellom Oslo Lufthavn og den amerikanske storbyen Las Vegas. På ruten til Los Angeles setter Norwegian opp en ekstra ukentlig avgang. Billettene legges i salg i dag, 23. mars.

Direkteruten mellom Oslo Lufthavn og Las Vegas blir den åttende direkteruten til USA og vil fra 1. november gå hver tirsdag gjennom hele året. Ruten vil bli betjent av en Boeing 787-8 med plass til 291 passasjerer.

- Dette er gode nyheter for alle reiseglade nordmenn. Las Vegas er en av de mest berømte byene i verden og vi er veldig glade for at Norwegian har satt opp denne ruten, sier trafikkdirektør på Oslo Lufthavn, Jasper Spruit.

Dobler frekvensen til Los Angeles

En økning på en ukentlig avgang til den amerikanske millionbyen Los Angeles betyr at Norwegian vil betjene denne ruten to ganger i uken, med avganger på onsdager og søndager.

- Et klart tegn på at ruten går veldig bra og at det er behov for høyere frekvens. USA er et veldig populært reisemål for nordmenn og vi ser nå at direkteruter dit har blitt veldig populært, både for folk som skal på ferie og forretningsreisende, sier Spruit.

Godt Norwegian-nettverk

Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Puerto Rico, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando og San Francisco i USA. I tillegg starter flyvninger til Boston i april. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, tilbringe et par dager i Hollywood og Beverly Hills, før man kjører videre til Las Vegas. I tillegg til underholdning av alle tenkelige slag i «Sin City» er det mange som tar turen derfra til Grand Canyon, eller kjører videre gjennom Death Valley til San Fransisco hvor du kan fly direkte hjem til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise på USAs vestkyst.

- Vi er glade for å kunne tilby de reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. I tillegg dobler vi antall avganger mellom Oslo og Los Angeles på grunn av meget god respons på begge sider av Atlanteren. Vi ser at det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og ser fram til å kunne ønske reisende på denne helt nye ruten velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Les også: Avinors portal til USA

Ruten til Las Vegas blir den fjortende langdistanseruten direkte fra Oslo Lufthavn. 

Avinor har ansvar for de 46 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo Lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar