Følg Oslo lufthavn

Blue Air starter direkteflygning til Bucureşti

Pressemelding   •   mar 09, 2017 13:08 CET

Det rumenske flyselskapet Blue Air oppretter ny rute mellom Avinor Oslo lufthavn og Bucureşti. Fra midten av juni starter selskapet med tre ukentlige flygninger.

- Det er svært gledelig at Blue Air nå etablerer seg på Oslo lufthavn. Det er et nytt selskap hos oss, som vi ser fram til å samarbeide med. Vi har lenge manglet en direkterute til Bucureşti, og med denne ruten blir det enklere for både fritids- og forretningsreisende å reise til området, sier direktør for trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit.

- Vi har lenge vurdert det norske markedet, og er nå klare for å lansere vår første rute til Oslo, som vil gi et tilbud til både fritids- og forretningsreisende. Vi deler gleden med rumenere som bor i den norske hovedstaden, som nå kan reise hjem til sin familie oftere, men også med norske reisende som kan krysse av nok en destinasjon. Oslo er et spennende marked og vi håper på ytterligere ruter fra flyplassen i framtiden. Vi vil takke Oslo lufthavn for deres støtte i forbindelse med denne lanseringen, sier Tudor Constantinescu, COO i Blue Air.

Bucureşti er hovedstaden i Romania, og kan by reisende på gode kulturopplevelser, hyggelige mennesker og mye å se – fra parlamentsbygningen til gamlebyen. Blue Air starter sine flygninger 15.juni, og vil fly på tirsdager, torsdager og søndager. Billetter kan bookes på https://www.blueairweb.com/.

Blue Air er et rumensk flyselskap med hovedkontor I Bucureşti. Selskapet opererer over 70 ruter i Belgia, Kypros, Frankrike, Tyskland, Helles, Irland, Italia, Portugal, Romania, Sverige og Storbritannia.

-------------------------------------------------

Avinor har ansvar for de 46 statlig eide lufthavnene og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling og leveranse av biodrivstoff til fly.
Avinor bidrar hvert år til en sikker og effektiv reise for omkring 50 millioner flypassasjerer. Om lag halvparten reiser til og fra Oslo lufthavn.

Over 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinor finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar