Følg Oslo lufthavn

Sommeroverraskelse til barnefamilier

Nyhet   •   mai 15, 2015 09:02 CEST

Familiekonseptet Felix & Fiona har en overraskelse til alle som skal reise med små barn i sommer. Nå er det satt ut splitter nye barnevogner etter sikkerhetskontrollen, godt merket, og selvsagt til gratis utlån for alle som reiser med små barn.

- Vi jobber kontinuerlig med å forbedre reiseopplevelsen. Noe av det viktigste vi gjør er å lytte til tilbakemeldinger fra de reisende og det er ingen tvil om at barnevogner er etterspurt, sier avdelingssjef for operativ drift i Terminalen, Hans Bendik Eriksen.

Totalt er det satt ut 35 barnevogner som er tilgjengelige umiddelbart etter sikkerhetskontrollen. Barnevognene er godt egnet for barn i alderen 0-3 år, og det er også plass til å legge fra seg mindre ting i dem. På den måten kan man enklere ta med seg de minste gjennom butikker og restauranter, før man skal gå om bord i flyet.

- Alt som kan gjøre reisen enklere for barnefamilier på tur tror vi blir oppfattet som positivt, og vi håper selvsagt dette blir tatt godt imot. Blir det populært vil vi vurdere å bestille enda flere, sier Eriksen.

Eget ammehjørne og familiesluse

I slutten av 2014 introduserte Oslo Lufthavn et eget ammehjørne, da man ønsket å tilby et rolig og skjermet område dedikert til amming av småbarn.

- Gjennom sosiale medier og andre kanaler ble vi kontaktet av personer som virkelig savnet dette på flyplassen. Da er det ekstra hyggelig å kunne tilby tjenesten. Ammehjørnet har vært åpent siden desember 2014 og det har blitt tatt godt imot, sier Eriksen.

De nevnte tiltakene er et ledd i en større satsing Oslo Lufthavn har for å tilrettelegge for barnefamilier på reise, et konsept kalt Felix & Fiona. Fra før er familieslusen godt omtalt, i tillegg til stellerom og egne barnemenyer på restaurantene. I følge Eriksen kan barnefamiliene vente seg flere nyvinninger i fremtiden.

- Vi ønsker å være et sted hvor barnefamilier føler seg velkommen og vi jobber hele tiden for å utvikle tilbudet til denne målgruppen. Frem mot åpningen av «nye Oslo Lufthavn» i 2017 håper vi å kunne presentere flere gode tilbud for barn og barnefamilier, avslutter Eriksen.

- Etterlengtet tilbud

Familien Berg var en av de første som prøvde ut de nye barnevognene på Oslo Lufthavn, og de er strålende fornøyd med tilbudet.

- Dette er et etterlengtet tilbud for oss barnefamilier, og vi er veldig fornøyd, sier Astrid Berg.

- Det gjør det lettere for oss med små barn her på flyplassen og dette er noe vi kommer til å benytte oss av, avslutter hun.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar