Følg Oslo lufthavn

RusLine åpner direkterute til St. Petersburg

Nyhet   •   apr 28, 2016 12:15 CEST

Russlands største regionale flyselskap åpner direkterute fra Oslo Lufthavn til St. Petersburg. Tre til fem ganger i uken kan du reise direkte til verdens nordligste millionby.

- For turister og næringsliv i begge land er dette gode nyheter. St. Petersburg er en de mest berømte og myteomspunne byer i verden og ligger kun én time og førti minutter fra oss. Dette er en rute vi er helt sikre på at kommer til å bli svært populær, sier trafikkdirektør i Avinor, Jasper Spruit.

Billettsalget har begynt

Ruten åpner 1. juni, men allerede nå kan man booke ferien sin hos enten reisebyråene eller på nett. Dersom man skal videre, tilbyr RusLine gode forbindelser til 38 andre byer, spesielt innenriks i Russland, men også til andre østeuropeiske destinasjoner.

- Russland er et enormt land med mange fantastiske attraksjoner, så dersom man ønsker å reise videre fra St. Petersburg, er forbindelsene med RusLine fra Pulkovo flyplass i St. Petersburg veldig gode, sier Spruit.

Norge attraktivt for russiske turister

Også i Russland er de fornøyd med ruten, og administrerende direktør i RusLine mener Norge er en veldig attraktiv destinasjon for russere.

- Norge tiltrekker seg turister fra mange regioner i Russland fordi landet har fantastisk natur, hyggelige byer og pittoresk landskap. Jo bedre og mer tilgjengelig vi kan gjøre forbindelsene, jo flere russere tror vi vil besøke Norge. Derfor mener vi Oslo-ruten er en «must have» for St. Petersburg og Pulkovo flyplass, sier Dmitriy Eshtokin i RusLine.

RusLine har sin hovedbase i Russlands hovedstad Moskva, men også baser i St. Petersburg, Rostov-na-Donu, Voronezj, Jekaterinburg og Tjumen. Flåten består av tjue Bombardier CRJ (Canadian Regional Jet) 100/200 og tre Embraer 120. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar