Følg Oslo lufthavn

Rullende Starbuckskaffe til utenlandsreisende

Nyhet   •   jul 09, 2015 15:00 CEST

Kaffebilen fra Starbucks ligger ved siden av Thune og og Foodmarket på avgang utland. (Foto: Oslo Lufthavn AS)

I dag åpner en rullende nyhet på Oslo Lufthavn. Reisende som skal ut av landet kan starte ferieturen med en ferskbrygget kopp fra Starbucks sin nye kaffebil.

 Tidligere i år la den franske bistroen Le Grand Comptoir ned og dermed ble kaffetilbudet for utenlandsreisende noe redusert. For å gi de mange reisende en bedre start på dagen introduseres derfor flyplassens nyeste familiemedlem, nemlig en rullende serveringsvogn med god kaffe.

- Vi er glade i kaffe i Norge og i løpet av en dag drikkes det over 6.000 kopper bare her på flyplassen. Derfor synes vi det er gledelig å kunne tilby dette fra en mobil vogn, sier avdelingssjef Forretningsutvikling, Gitte Erlandsen.

Hun anslår at over 25.000 passasjerer reiser til utlandet fra Oslo Lufthavn førstkommende torsdag og tror det rullende kaffetilbudet blir godt mottatt hos de reisende.

- Vi tror dette blir kjempepopulært og vi vet at god kaffe settes stor pris på blant kaffekresne nordmenn. Ettersom vi har lite plass i terminalen på grunn av utbyggingen, har vi valgt en mobil løsning, da arealene vi har tilgjengelig må brukes til de mange tusen reisene som er her hver dag, sier hun.

Prestisjetung pris

Åpningen av den nye serveringsvognen kommer i kjølvannet av en hyggelig anerkjennelse til Starbucks i ankomsthallen. På en seremoni tidligere i sommer fikk de prisen «BRAVO Award» av EMEA Licenced operations, for blant annet svært serviceinnstilte medarbeidere, god kvalitet på mat og drikke, og for å ha levert gode resultater

- Vi er godt fornøyde med samarbeidet, og at de vinner en pris basert på service, kundetilfredshet og gode resultater gjør oss selvsagt veldig stolte. Dette passer godt inn med Oslo Lufthavns mål om å levere gode kundeopplevelser, avslutter Erlandsen.

I tillegg scorer Starbucks 100 prosent på tilbakemeldingene fra såkalte «mystery shoppers», hvilket er personer som jobber på oppdrag fra Starbucks for å sjekke blant annet kvalitet og service.

Starbucks i ankomsthallen har åpent hver dag fra 05.30 til 23.30, mens kaffebilen på avgang utland vil være åpen mellom klokken 05:00 og 20:00. Den vil primært befinne seg i området ved Foodmarket. 

Kommentarer (1)

    Det var ei trist melding. Kaffien på bistroen var god, og hyggeleg betjening i tillegg. Starbuck har sikkert like hyggeleg betjening, men dårlegare kaffi er det jo ikkje råd å få.
    Håpar det kjem eit alternativ snart.

    - Kjartan Vevle - 13-07-2015 17:32 CEST

Legg til kommentar

Kommentar