Følg Oslo lufthavn

Norwegian lanserer nye ruter mellom Oslo og Los Angeles, San Francisco og Orlando

Nyhet   •   sep 03, 2013 11:09 CEST

Norwegian lanserer nye ruter med selskapets nye Dreamlinere til Los Angeles (LAX), San Francisco (OAK) og Orlando (MCO) våren 2014. 

Norwegian fortsetter å lansere nye ruter fra Oslo Lufthavn, i takt med at flere nye Boeing 787 Dreamlinere settes i trafikk. Los Angeles, San Francisco/Oakland og Orlando er de aller nyeste destinasjonene på Norwegians interkontinentale rutekart.

-  Oslo Lufthavn gratulerer Norwegian med sine tre nye ruter fra Oslo til USA. Vi får med dette en betydelig vekst i vårt oversjøiske rutenett, noe som vil styrke vår konkurransekraft i stor grad. Vi er sikre på at de nye rutene treffer godt i det norske markedet, sier administrerende direktør i Oslo Lufthavn, Nic Nilsen.

I dag er det ingen andre flyselskap som tilbyr direkteflyvninger verken mellom Oslo og Los Angeles, San Francisco eller Orlando.

-  Det er en stor glede å lansere tre nye langdistansedestinasjoner. I dag går de største trafikkstrømmene mellom Europa og USA og det er stor etterspørsel etter et kvalitetsprodukt til konkurransedyktige og lave priser mellom de to kontinentene, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian vil også starte opp direkteflyvninger fra København og Stockholm til samme destinasjoner. I dag har Norwegian seks ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og New York, i tillegg til fem ukentlige flyvninger mellom Skandinavia og Bangkok. I november vil selskapet begynne å fly fra Oslo, Stockholm og København til Fort Lauderdale i Florida.

Norwegians første langdistanseflyvning fant sted i mai 2013.

-  Så langt har mottakelsen av langdistanserutene våre til New York, Bangkok og Fort Lauderdale vært fantastisk. Kabinfaktoren på langrutene våre har vært hele 96 prosent i 2. kvartal. Rutene har ikke bare blitt godt mottatt av våre skandinaviske passasjerer som skal til USA og Asia, men også av asiater og amerikanere som skal til Skandinavia og videre, fortsetter Kjos. 

Billetter til de nye destinasjonene legges i dag ute for salg på www.norwegian.no. Neste års vår- og sommerruter til New York, Bangkok og Fort Lauderdale ligger også ute for salg.

Mer om Norwegians nye ruter fra Oslo Lufthavn:

-  Oslo – Los Angeles: en ukentlig flyvning fra 1. juni 2014
Norwegian vil fly ukentlig hver søndag mellom Oslo (OSL) og Los Angeles (LAX).

-  Oslo – San Francisco: tre ukentlige flyvninger fra 28. mai 2014
Norwegian vil fly tre ganger i uka mellom Oslo (OSL) og San Francisco (OAK) på mandager, onsdager og fredager.

-  Oslo – Orlando: to ukentlige flyvninger fra 29. mai 2014
Norwegian vil fly to ganger i uka mellom Oslo (OSL) og Orlando (MCO) på torsdager og lørdager. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar