Følg Oslo lufthavn

Garanterer parkeringsplass til alle

Nyhet   •   jul 12, 2017 09:55 CEST

(Foto: Avinor)

Avinor Oslo lufthavn kan igjen garantere parkeringsplass til alle som reiser til og fra Norges hovedflyplass.

I forrige uke varslet Avinor at parkeringskapasiteten ved Oslo lufthavn nærmet seg sprengt. Samtidig gikk man ut og anbefalte de reisende å bruke kollektivtransport eller å forhåndsbestille sin parkering på nett.

- Disse tiltakene hadde meget god effekt, og derfor er det gledelig å kunne fortelle at det er ledige plasser på våre parkeringsområder, sier kommunikasjonsrådgiver Lasse A. Vangstein i Avinor.

- Vi må få rette en takk til de reisende som viste stor forståelse for utfordringene våre. Vi har sett en økning i forhåndsbestillinger, noe som gjør det lettere for oss å forutse hvor mange biler som er parkert på våre områder til enhver tid.

Prognosene for resten av sommerperioden er gode. Oslo lufthavn disponerer i overkant av 18500 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet av flyplassen, både i parkeringshus og utendørs. Det går shuttlebusser fra parkeringsområdene utendørs hvert kvarter hele døgnet.

- Vi kan igjen garantere parkeringsplass til alle som ønsker å parkere på Oslo lufthavn i forbindelse med sin reise.

- Videre har vi økt kapasiteten på forhåndsbestilling og oppfordrer fortsatt de reisende til å bestille parkering på forhånd hvis man skal ut og reise. Det gir de beste prisene og garanterer plass på det parkeringsområdet du ønsker, avslutter Vangstein.

Forhåndsbestill din parkering her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar