Følg Oslo lufthavn

Flere spennende åpninger på Avinor Oslo lufthavn denne uken

Nyhet   •   apr 05, 2017 13:00 CEST

DnB har åpnet i nye flotte lokaler på Oslo lufthavn (Foto: Avinor Oslo lufthavn)

Denne uken åpner det flere nye spisesteder og butikker på Oslo lufthavn. Blant annet åpner DnB, Haven, Havsalt, og Starbucks dørene i terminalen. 

- Vi ønsker å tilby et variert og godt tilbud innen servering, servicetjenester og shopping til alle de reisende. Denne uken kan vi glede oss over at tilbudet har blitt enda litt bedre, sier kommersiell direktør på Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

ServeringDette har åpnet på Oslo lufthavn

I avgangshallen åpner en ny taxfree-butikk, på samme sted som den tidligere taxfree-butikken lå før utbyggingen. Her er det også en passasje utenom butikkene for de som ikke ønsker å gå gjennom taxfree-butikkene på avgang.

Haven og Havsalt er de to nyeste konseptene reisende kan glede seg over. Hos Haven serveres grønnsaker, frukt og bær i form av supper, salater, juice og smoothies. Havsalt tilbyr frisk, ren og fersk norsk sjømat, som reker, hummer, skjell og sild. I tillegg til fiskesuppe a la «Terje Næss». Nå kan de reisende velge mellom et bredere utvalg i både internasjonale og norske menyer. Begge spisestedene finnes på avgang utland.

Starbucks, som også ligger på avgang utland, har denne uken åpnet ved gate E2. Der kan man nyte en kopp kaffe, søtsaker og ferske baguetter. Skal man veksle og ta ut valuta, har DNBs filial gjenåpnet både på ankomst og avgang.

På fredag åpner Way Nor sin butikkder turistgaver står i sentrum. Butikken skal gjenspeile norsk natur og historie gjennom spesialdesignet innredning, og skreddersydde filmer og bilder som forsterker inntrykket av å være i Norge.

Shopping: Dette har åpnet

- Frem mot den offisielle åpningen åpner det enda flere serveringssteder og butikker til glede for alle som skal ut og reise. Det er fortsatt en del bygging som gjenstår før alt er åpnet, men vi takker alle reisende for tålmodigheten og lover at vi gjør alt vi kan for å åpne så raskt som mulig, avslutter Kjos Sørensen. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar