Følg Oslo lufthavn

Besøk fra Eidsvoll videregående skole

Nyhet   •   okt 30, 2014 13:30 CET

Eidsvoll videregående skole var på skolebesøk på Oslo Lufthavn (Foto: Eidsvoll VGS)

Nylig hadde Oslo Lufthavn besøk av 28 elever fra Eidsvoll videregående skole. I løpet av dagen fikk de et innblikk i hvilke yrker og muligheter som finnes ved Oslo Lufthavn. Besøket er et en del av partnerskapsavtalen mellom skolen og flyplassen. 

Elevene fra studieretningen «Service og samferdsel» fikk møte flere ansatte fra Avinor og OSL, i tillegg til flere av selskapets samarbeidspartnere som AB Solutions, Nokas og Starbucks.

- Det er veldig lærerikt og spennende for oss å få komme hit. På Oslo Lufthavn er det så mange relevante yrker for våre elever og jeg opplever at elevene syntes det er givende med slike besøk, forteller Lærer Ragnvald Holst-Larsen.

I første del av dagen fikk elevene se hvordan Avinor jobber med passasjerhenvendelser, hvordan AB Solutions arbeider for å finne rett eier til alle gjenglemte gjenstander og en grundig innføring i markedsføring, kundefokus og service hos Starbucks.

- Det er givende for oss å kunne dele vår erfaring med det vi håper er neste generasjons OSL- og Avinoransatte. Det virker som de synes dagen var givende og det er det aller viktigste, sier medieansvarlig Joachim Westher Andersen. 

Etter lunsj fikk elevene lære om hvordan passasjerservice arbeider, hvilke oppgaver de har og hva som kunden forventer av de på jobb. Dagen ble avsluttet med en prat med avdeling sikkerhet terminal om samarbeidet med Nokas, rutiner i sikkerhetskontrollen og om hva man ser etter i kontrollen.

- Samarbeidet mellom Eidsvoll videregående skole og Oslo Lufthavn er svært godt og jeg håper det kommer en anledning til flere besøk her. Disse elevene kan vise seg å være OSL-ansatte om noen år og det ville jo vært utrolig morsomt, avslutter Holst-Larsen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar