Følg Oslo lufthavn

Avinor på World Routes

Nyhet   •   sep 21, 2015 12:27 CEST

Verdens største ruteutviklingskonferanse startet lørdag ettermiddag i Durban, Sør Afrika, og teamet fra Norge er godt i gang. Innovasjon Norge deltar sammen Avinor.

Målet med deltakelsen er å styrke relasjonene til eksisterende samarbeidspartnere og jobbe strategisk med å skaffe nye. Dette kan være nye flyselskaper, eller samarbeid med aktuelle leverandører til Avinor.

- World Routes er en svært viktig arena for oss å være tilstede på, ettersom de fleste flyplasser, flyselskaper og leverandører til reiselivet er tilstede, sier trafikkdirektør for Avinor og OSL, Jasper Spruit.

Han forteller om svært aktivt møtevirksomhet gjennom hele dagen, samt middager med potensielt viktige samarbeidspartnere.

- Møtene på dagtid er litt som speeddating der man møtes i tjue minutter for å diskutere utviklingen på eksisterende ruter eller forretningsgrunnlaget på nye ruter. Da gjelder det å være godt forberedt før alle møtene, så teamet til Avinor og Innovasjon Norge har forberedt seg godt før konferansen, sier han.

Totalt gjennomfører Avinor/OSL og Innovasjon Norge på over 100 møter i løpet av konferansen.

Durban er vertsby
Årets vertsby er Durban i Sør Afrika, mens neste års konferanse er Chengdu i Kina. Den europeiske varianten, der Avinor også deltar, vil finne sted i Krakow i april 2016. Fra Avinor og Oslo Lufthavn er i tillegg til Jasper Spruit også ruteutviklerne Charlotte Malling, og Iver Holter-Andersen. Kommunikasjonsavdelingen er representert ved Joachim Westher Andersen.

Tilstede er også Stein Ove Rolland som er International Marketing Manager i Innovasjon Norge. Han skryter av samarbeidet med Avinor og mener det er en forutsetning for utviklingen av reiselivet i Norge.

- Avinor og Innovasjon Norge har gjennom mange år hatt et strategisk samarbeid om å utvikle trafikken til Norge. Det er veldig effektivt og verdifullt for innovasjon Norge og norsk reiseliv. Avinor er den viktigste samarbeidspartneren for norsk reiseliv, sier Rolland.

Konferansen avsluttes tirsdag ettermiddag.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar