Følg Oslo lufthavn

Amors piler flyr på Oslo Lufthavn

Nyhet   •   feb 12, 2016 08:10 CET

Er du i det romantiske hjørnet, eller lyst til å lage tidenes beste morsdagsfeiring? Kanskje du vil fri til din kjære på Oslo Lufthavn? Nå er det kjærlighetsuker på Oslo Lufthavn. Sjekk ut hva det betyr før du reiser!

- Februar er en måned fylt med omtanke og kjærlighet, og vi feirer Valentinsdagen den 14. februar. Samtidig er det morsdag, som er en hedersdag for alle mødre. Vi skal heller ikke glemme månedens siste dag 29. februar, også kjent som skuddårsdag. Dette inntreffer hvert fjerde år, og fra gammel tradisjon var det på denne dagen kvinner har lov til å fri til sin kjære, sier kommunikasjonssjef Joachim Westher Andersen.

Oslo Lufthavn anbefaler: romantiske reisemål

Med romantikk i høysetet
De neste ukene er det lagt opp til både romantiske aktiviteter og gode tilbud i både forretninger og spisesteder. Hvorfor ikke ta et hyggelig bilde med noen du er glad i hos Oslo Lufthavns egne fotobarista? Bildet får du tilsendt på mail med en gang, og deler du det på sosiale medier, kan du vinne premier. Du finner Fotobaren på høyre side rett etter sikkerhetskontrollen og den er åpen mellom kl. 11-19 fredag 12. februar.

Finn ringen i kaken!

Nytt av året er at i en av morsdagskakene hos Samson bakeri i avgangshallen befinner det seg en ring fra Thune til en verdi på kr 3.000,-. Salget av disse kakene vil vare fra fredag til søndag.

- Du ikke kan ta med deg kaker gjennom sikkerhetskontrollen, men stikk gjerne oppom på vei hjem når du ankommer Oslo Lufthavn. Er du litt sent ute og har glemt hele feiringen kan du få hjelp til å skjemme bort den du er glad i, sier Andersen.

Er du vår skuddårsfrier?
Skuddårsdagen er en dag hvor gammel tradisjon sier at kvinner har lov til å fri. Oslo Lufthavn er på jakt etter en kvinne som går med planer om å ta forholdet et steg videre. 

- Vi kan hjelpe deg å planlegge et frieri som aldri vil glemmes, sier Andersen.

Kjenner du noen, eller går du med en drøm om å gifte deg selv, og skal reise sammen med din kjære til eller fra Oslo Lufthavn denne dagen?

Send en mail til kommunikasjon@osl.no med informasjon om deg selv og din kjære, og hvordan du kunne tenkt deg å gjennomført frieriet. 

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar