Følg Oslo lufthavn

Hvem vinner kunstkonkurransen på Oslo Lufthavn?

Event

18
NOV
Praktisk informasjon: Byggherrekontoret ligger ved siden av parkeringshuset P11 på Oslo Lufthavn. Se etter skilting mot T2.
-   -

Førstkommende mandag er du invitert når vi avslører hvem vinnerne av kunstkonkurransen ”Norges lengste kunstverk” avsløres i en markering på Oslo Lufthavn.

I mai i år inviterte vi til en åpen idékonkurranse om kunstnerisk uttrykk og konsept for den 250 meter lange gangbroen til den nye innlandspiren (Pir Syd). Nå har juryen talt!

-Vi er overveldet av den store interessen til denne konkurransen og veldig imponert over kvaliteten. På mandag avslører vi hvem vinnerne er, og jeg tror juryen har kommet frem til tre glimrende alternativer, sier adminstrerende direktør i Oslo Lufthavn, Nic Nilsen.

Program
Du inviteres til en kort markeringen i ”Byggherrekontoret” på Oslo Lufthavn mandag 18. November fra 11.00 – 12.00. Her vil de premierte kunstnerne være tilstede, sammen med juryen, andre spesielt inviterte, og administrerende direktør ved Oslo Lufthavn, Nic Nilsen. Det vil bli rikelig med tid til intervjuer i etterkant av en kort fellesseanse.

Vi setter stor pris på en beskjed hvis du kommer til kommunikasjon@osl.no
Har du spørsmål i forkant av arrangementet kan dette rettes til Oslo Lufthavns pressetelefon 918 15 614.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar