Følg Oslo lufthavn

Redusert tilbud på handletraller

Blogginnlegg   •   apr 01, 2016 12:34 CEST

På grunn av omfattende byggearbeider i terminalen i 2016, må vi for en periode ta ut handletrallene fra utlandsdelen av terminalen.

- Det blir rett og slett for trangt i dagens pir øst til at vi klarer å opprettholde et godt tilbud på handletraller her gjennom sommeren, sier Servicekoordinator Rune R. Pedersen i Terminal Operations.

Oslo Lufthavn vil imidlertid opprettholde et godt tilbud med barnetriller til de som reiser med små barn gjennom hele perioden.

For innlandsdelen blir tilbudet uforandret som i dag.

- Det skjer mange endringer i 2016 som følge av utbyggingen. Vi vil måtte ty til flere midlertidige løsninger og det kan også bli trangt på dager med mange reisende. Men vi håper på forståelse for dette, da det kun gjelder for en kort periode før den nye flyplassen står ferdig med større plass til gode opplevelser, sier kommunikasjonssjef i Oslo Lufthavn, Joachim Westher Andersen.

Alle endringer vil bli godt skiltet og flyplassens ansatte kan hjelpe med svar på eventuelle spørsmål. Passasjerene kan også benytte seg av Oslo Lufthavns 24-timers kundeservice på Facebook, hvis man har spørsmål i forbindelse med reisen.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar